INFORMATION

VANDBEHANDLING TIL PRODUKTERNE

01

Bade glæde er hænger nøje sammen med vand kvalitet

Ved det fysisk og kemisk samspil mellem forskellige aktiviteter kan du holde bassinvandet i optisk tiltalende og hygiejnisk perfekt stand i løbet af hele badesæsonen. Forudsætningen for rent vand er baseret på to grundlæggende behandlingsaktiviteter:
02

Fysisk vandbehandling:

Cirkulation og filtrering af vandet. Vi anbefaler generelt, at filterpumpen holdes i gang, indtil det samlede vandvolumen cirkuleres mindst to til tre gange dagligt. Som regel svarer det til en driftstid på seks til otte timer om dagen for filteret. Ved filtreringen holdes de fleste større smudspartikler tilbage.
03

Kemisk vandbehandling

Tilsætning af vandplejeprodukter. Den kemiske vandbehandling med BAYROL-plejeprodukter suppleres med den fysiske vandbehandling og danner et effektivt og pålideligt system. På denne måde opnår du det mest optimale resultat med produkterne hos os. Igen ring eller skriv, hvis du har spørgsmål til processen. Vi er altid klar på at hjælpe og give rådgivning til alle vores kunder.

BAYROLS PRODUKTER

Siden BAYROL startede, på markedet for svømmebassiner for næsten 50 år siden, har virksomheden arbejdet målrettet på at gøre poolplejen lettere, bedre og langt mere sikker.

Vi fokuserer altid på, dine behov for hygiejnisk rent og sundt, poolvand. Med nye ideer og aktiviteter, skaber vi produkter og metoder som garanterer, at du får optimal glæde af din pool Vi holder, hvad vi lover: BAYROL-plejeprodukterne garanterer glæden ved poolen.

INFORMATION

Selvfølgelig går det ikke uden konsekvent pleje Poolvandet "lever" – for hver eneste dag er det udsat for forskellige belastninger: Via mennesker og miljøet kommer der automatisk uorganiske og organiske stoffer i vandet. Hvis du ikke gør noget ved det, bliver poolen hurtigt til en uklar uklar suppe, forubehandlet poolvand er ideelt for vækst af bakterier og urenheder. >Med tiltagendevarme ændres pH-værdien endvidere, og på kort eller lang sigt gør fine svævepartikler vndet grumset og uklart. Det ser slet ikke kønt ud, og er frem for alt særdeles uhygiejnisk.

Download PDF

Download PDF

Download PDF

Download PDF

SIKKERHED

SAFETY TURTLE CHILD KIT

Det er simpelt, pålideligt og nemt at bruge! Du kan have så mange armbånd du har brug for, til dine børn eller børnebørn, til dine gæster og dine kæledyr. Familie hunden kan via en kæledyrs adaptor have en skilpade i halsbåndet. Børnene og familiens kæledyr kan alle sammen være på det samme system. Det bedste af det hele er, at du kan tage alarmen med dig, hvis du skal besøge en ven der også har en pool. Der er ingen programmering eller ledninger, bare slut den til strøm og du er klar!

Skal du til stranden, kan du købe et cigaret stik og også der, have styr på børn og dyr. Være tryk, være smart, være sikker! Køb Safety Turtle til din familie. Altid på udkig, altid klar. Altid på udkig, altid klar.

ADRESSE

  • Ribe Spa- og Poolservice
  • Koldingvej 71, 6760 Ribe
  • CVR: 14071873

KONTAKTINFO