INFORMATION

VANDBEHANDLING TIL PRODUKTERNE

01

Bade glæde hænger nøje sammen med vandkvalitet

Ved det fysisk og kemisk samspil mellem forskellige aktiviteter kan du holde bassinvandet i optisk tiltalende og hygiejnisk perfekt stand i løbet af hele badesæsonen. Forudsætningen for rent vand er baseret på to grundlæggende behandlingsaktiviteter:
02

Fysisk vandbehandling

Cirkulation og filtrering af vandet. Vi anbefaler generelt, at filterets pumpe køre længst muligt, fra tidlig morgen til sen aften, natten nedkøler meget, men har du termotæppe på, vil det være en fordel for vandet, om der var cirkulation der også. Cirkulationen skal ikke være stor, hellere konstant og med et sandfilter i passende størrelse, holdes de fleste smudspartikler tilbage.
03

Kemisk vandbehandling

Tilsætning af vandplejeprodukter. Den kemiske vandbehandling med BAYROL-plejeprodukter suppleres med den fysiske vandbehandling og danner et effektivt og pålideligt system. På denne måde opnår du det mest optimale resultat med produkterne hos os. Igen ring eller skriv, hvis du har spørgsmål til processen. Vi er altid klar på at hjælpe og give rådgivning til alle vores kunder.

BAYROLS PRODUKTER

Siden BAYROL startede, på markedet for svømmebassiner for næsten 50 år siden, har virksomheden arbejdet målrettet på at gøre poolplejen lettere, bedre og langt mere sikker.

Vi fokuserer altid på, dine behov for hygiejnisk rent og sundt, poolvand. Med nye ideer og aktiviteter, skaber vi produkter og metoder som garanterer, at du får optimal glæde af din pool Vi holder, hvad vi lover: BAYROL-plejeprodukterne garanterer glæden ved poolen.

INFORMATION

Selvfølgelig går det ikke uden konsekvent pleje Poolvandet “lever” – for hver eneste dag er det udsat for forskellige belastninger: Via mennesker og miljøet kommer der automatisk uorganiske og organiske stoffer i vandet. Hvis du ikke gør noget ved det, bliver poolen hurtigt til en uklar uklar suppe, forubehandlet poolvand er ideelt for vækst af bakterier og urenheder. >Med tiltagendevarme ændres pH-værdien endvidere, og på kort eller lang sigt gør fine svævepartikler vndet grumset og uklart. Det ser slet ikke kønt ud, og er frem for alt særdeles uhygiejnisk.

SIKKERHED

SAFETY TURTLE CHILD KIT

Det er simpelt, pålideligt og nemt at bruge! Du kan have så mange armbånd du har brug for, til dine børn eller børnebørn, til dine gæster og dine kæledyr. Familie hunden kan via en kæledyrs adaptor have en skilpade i halsbåndet. Børnene og familiens kæledyr kan alle sammen være på det samme system. Det bedste af det hele er, at du kan tage alarmen med dig, hvis du skal besøge en ven der også har en pool. Der er ingen programmering eller ledninger, bare slut den til strøm og du er klar!

Skal du til stranden, kan du købe et cigaret stik og også der, have styr på børn og dyr. Være tryk, være smart, være sikker! Køb Safety Turtle til din familie. Altid på udkig, altid klar. Altid på udkig, altid klar.
Kemisk vandbehandling
Soft & Easy

Vi anbefaler ikke klor i privat pools, med mindre at filter anlægget er så lille at det ikke manuelt kan tage skidt, virus og bakterier fra selv.

Bayrol har i flere år produceret Soft & Easy som er et oxygen baseret desinfektions produkt, det koster ca. ¼ mere end Varitab som er pendanten i klor. Soft & Easy passer til sit navn, det er let og vandet er smukt, rent og blødt.

Alternativet er vores e-Clear 100% rentvands anlæg, det monteret på filtersystemet og tilsætter ilt via en svagstrøm som tilsættes nogle titaniums plader og ligeledes er det kobberplader som tilsættes svagstrøm når kobber niveauet falder til under 0,3ppm. e-Clear kan kun køre på et optimalt filter anlæg, idet ilt ikke er så aggressiv som klor og derfor har e-clear brug for hjælp fra et veldimensioneret filter anlæg, med AFM filtermedie i.

Er du nysgerrig om dit filteranlæg kan køre med e-Clear send os en mail med billeder af din teknik så skal vi se på det.

AFM glasmedie i det sandfilter for optimal rensning af dit bassinvand

Hos AFM i Skotland har de i årevis arbejdet på at få glas gjort aktivt, det vil sige at glasset er negativt ladet og derfor fanger alle positive ladede bakterier og vira. Overfladen på det aktive AFM glasmedie er 300 gange større end på sand pga. den negative ladede overflade og kan derfor fange SÅ meget mere skidt.

Når AFM filterglas returskylles, slipper det næste 100% af alt skidtet det har fanget, i forhold til filtersand er det 30% mere, hvilket gør AFM filtermede til et kanongodt valg, hvis du vil have en klorfri pool.

AFM filtermedie returskylles også ved lavere tryk end sand og er derfor ikke kun billigere i kemi men også elregningen bliver billigere. Alt i alt så filtrerer AFM filtermedie vandet så fint, at det visuelle indtryk er betagende krystalklart, rent og sundt badevand.

Vi anbefaler frekvensstyrede pumper

En god vandbehandling i swimmingpoolen, indebære ud over kemi og sandfilter til poolen, også at vand flowet i bassinet er godt, stillestående vand er dovent/dødt vand.

Welldana`s Speck pumper kan klare den opgave til langt billigere penge end de traditionelle pool pumper, Speck pumpen har variabel hastighed og du kan derfor køre på en lav effekt til det daglige flow i poolen og så sætte hastigheden op ved returskyl, så filtermediet bliver optimalt returskyllet. Du sparer derved både på el, vand, kemi og co2 kontoen.

Frekvensstyrede pumper
Har du et optimalt filteranlæg?

Welldana har lavet en app der kan regne det ud hvis du sætter størrelse på dit filter, din pumpes ydeevne og din pools størrelse ind i tabellen. Er du nysgering klik herunder.

Vi er også behjælpelige med optimering af din pool, du er velkommen til at sende nogle billeder og stille spørgsmål, på vores mail: info@poolservice.dk.

ADRESSE

  • Ribe Spa- og Poolservice
  • Ribevej 20, 6780 Skærbæk
  • CVR: 14071873

KONTAKTINFO