• STORT UDVALG INDENFOR POOLS

    POOLS

HOBBY, MEDIUM, GLASFIBER

PARTNER TIL SPA- OG POOLSERVICE

Et svømmebassin til private kan have forskellige udformninger

SOMMER TILBUD PÅ HOBBY- OG FIBERPOOLS

Achensee er ligeledes til “gør det selv” manden, denne pool er opbygget af styopor blogge (byggeklodser) som fyldes med beton og posen hænges herpå, det er en smuk og robust pool, som holder godt på varmen til stor glæde for de badende og så er den en fornøjelse at skue. Den kan endvidere udbygges med en romertrappe, for en lettere nedgang og et mere profesionel udseende.

Fiberpool er den nemme og hurtige løsning, her behøves kun et hul i haven, en kran ved kantstenen og poolen bliver sænket lige ned i hullet og forbundet med teknikke. Her er alt formonteret og poolmanden forbinder det hele med teknikken i teknikrummet. Når gartneren har været og ordne omkring poolen, er der kun tilbage at nyde synes og badeglæden max.

INFORMATION OMKRING VORES POOLS

Ribe Spa- og Poolservice er et kvalitetsbevidst firma som leverer spa og poolanlæg. Vi har mange års erfaring i faget – hvilket tilmed betyder at du får professionel service når du handler med os, netop fordi vi ved præcis hvordan tingene skal gøres. Derfor kan du trygt kontakte os med opgaver. Vi sætter kunden i centrum, fordi kun hvis kunden er glad, er vi glade. Alle vores materialer er selvfølgelig i højeste kvalitet, da vi aldrig ville tilbyde kunden noget som vi ikke selv mener vi ville kunne stå inde for.

Vores produkter er blevet nøje udvalgt så du kan være sikker på at få den højeste kvalitet indenfor pool produkter. De kommer i mange varianter, så du kan selv være med til at præge dit valg fra starten. Hvis du skulle have spørgsmål til hvilken pool som passer bedst til dig, så ring eller skriv endelig.

Achensee poolpakken leveres som komplet byggesæt
STOCKHOLM FIBERPOOL MED TRAPPE I BEGGE ENDER

RIBE SPA- OG POOL SERVICE

Vi håber i finder hvad i søger på vores hjemmeside, hvis ikke så kontakt os, måske kan vi hjælpe alligevel. Rigtig god fornøjelse
Peter Petersen, Ejer

ADRESSE

  • Ribe Spa- og Poolservice
  • Ribevej 20, 6780 Skærbæk
  • CVR: 14071873

KONTAKTINFO