• SPAR PÅ KEMIEN OG UDVID SÆSONEN

    OVERDÆKNING

TRÆK BADESÆSSONEN I BEGGE ENDER

Pool overdækning er til dig der vil trække badesæssonen lidt i begge ender og sparer lidt på kemien

Der kan være mange grunde til at man vælger at overdække sin pool, af sikkerheds mæssige årsager, af økomomiske grunde – du sparre på kemien og holder på varmen. Er tiden til vedligeholdelse, rengøring knap vil en overdækning også kunne komme i betragtning og der findes sikkert lige så mange grunde som pools. Hvilken overdækning skal man så vælge? Det giver mange rigtig mangefabrikater og modeller til hver deres formål:

Ideal cover:

Huse/coveres som kan låses af – ja det er da sikkerhed – hverken børn eller dyr kan komme derind. Og det ikke kun holder på varmen, det opvarmer ligefrem, kemien sparer du også på, idet blade og andet tilflyvende smudt, ikke kommer i poolen.

Safety cover:

Er også låsbar og da folien er meget stærk, er den også at beregne som en sikkerhed, så hverken børn eller dyr kan komme i poolen, den holder også på varmen og den spare på kemien.

Astral lamelcover:

Kan også låses i enden, men pga. åbningen i siderne er den ikke at betragte som sikker for børn og dyr, efter den franske sikkerheds bestemmelse, som vi jo henholder os til i mangel af en dansk bestemmelse. Det er mellemrummet ,mellem siden af poolen og lamellerne, ca. 5 cm i hver side som udgør ricikoen

Et tænkt eksempel: et barn går ud på lamellerne og glider ned mellem siden og lamellerne, nu kan lamellerne lukker over barnet.En håndliste i siderne af poolen, vil forhindre lamellerne i at synke ned og give plads til at barnet kan komme ned under lamellerne, så det kunne være en løsning hvis man har forelsket sig i lamellerme, som jo visuelt er en fin løsning, som holder på varmen og med solar lameller også opvarmer poolen og den sparer selvfølgelig også på kemien.

Termotæppe:

Er et stykke, meget kraftigt boblefolie med guld bagsid,e som flyder på vandet, det holder godt på varmen og sparer på kemien, men er under ingen omstændig heder nogen form for sikkerhed, tvært i mod kan termotæppet også lukke sig over et barn eller et dyr der uforvarende er komme i poolen medens tæppet er på.

ADRESSE

  • Ribe Spa- og Poolservice
  • Ribevej 20, 6780 Skærbæk
  • CVR: 14071873

KONTAKTINFO